Niet bekend Feiten over all risk autoverzekeringen vergelijken

Je heb een wagen gekocht doch heb nog nauwelijks rijbewijs. Zou je een auto op mijn benaming mogen zetten en de verzekering op de benaming betreffende me broertje kunnen doen die heb immers ons rijbewijs en wij ogen allebei op het zelfde adres ingeschreven.

Oudste mogelijkheid is vervolgens om de auto te waarborgen op benaming over uw broertje, daar deze wel de hoofdbestuurder kan zijn. Zoals u dan ook aangeeft zal een verzekeraar daar vervolgens waarschijnlijk ook niet mee akkoord kunnen het de papa met de auto rijdt.

U dan ook kan dit beste met uw gabber bespreken dat u op het ogenblik nauwelijks bedrag bezit teneinde een schade te betalen. Wellicht kan deze dit bedrag voorschieten ofwel bestaan daar verschillende omgangsvormen geoorloofd teneinde het onderling op te lossen. Ik hoop dat u dan ook daar tezamen uitkomt!

Je heb een autoverhuurbedrijf en verhuur zeker auto’s. Je ben WA-verzekerd. Stel dat persoon, een huurder, in 6
7
8
9 betreffende mijn auto’s rijd en deze creeert een aanrijding tegen ons geparkeerde auto, aangaande een derde, en de beschadiging aan een wagen van welke derde bedraagt 3000 euro.

Indien daar iemand buiten rijbewijs in mijn wagen rijdt en persoon veroorzaakt schade. Auto kan zijn wel verzekerd. Wie is daar vervolgens verantwoordelijk?

Expres informatie achterhouden wegens een verzekeraar is echt verzekeringsfraude. De kameraad kan zijn weet eerder betrapt op fraude. Hij zal uiteraard extra juist in de gaten worden gehouden via verzekeraars. Zodra hij in een wagen rijdt en er schade plaats vindt zal daar genoeg uitgebreid onderzoek worden gedaan.

Binnenkort dien je mijn paard wegbrengen naar een kliniek voor onderzoek. Helaas heb ik nauwelijks wagen welke een trailer kan trekken. Nou kan zijn een kameraad over me zo aardig teneinde zn auto uit te lenen aan mij.

Als u een wagen aangaande ons kameraadje leent, dan hoeft u er nauwelijks aparte verzekering vanwege af te sluiten. U dan ook kunt ons wagen namelijk louter verzekeren indien dit kenteken op uw naam staat en dat gaat in deze situatie ook niet gebeuren.

ik wilde deze zomer mijn auto uit de verzekering/belasting halen, daar je ons tijd in dit buitenland ben. (Schorsen) mits ik nu mijn auto wil uitlenen aan iemand anders voor deze periode, kan zijn dat verstandig?

Hallo mijn zoon bezit betreffende een geleende auto een paaltje geraakt,die wagen kan zijn ook niet all risk verzekerd.

Je heb ons auto geleend en meteen kan zijn daar motorschade opkomen aan een wagen er ging ons rood lichtje branden waarna ik een eigenaar belde of het kwaad kon .

Het hangt er van hetgeen hierover in een polisvoorwaarden staat. Zodra u dit niet (overduidelijk) terug kunt ontdekken in een polisvoorwaarden kunt u hier dit allerbeste aanraking over opnemen met een verzekeraar.

Je heb ons woonhuis in Portugal en je verlangen is mijn wagen er deze zomer laten ogen. Meteen heb ik enige huurders met mijn woning welke betreffende mijn wagen willen autorijden. Bestaan deze huurders gedekt via de autoverzekering?

Je woon in Nederland en verlangen is gaarne motor rijden (met toestemming natuurlijk) in België met een wagen van mijn gabber die in België woont. Zijn auto heeft meteen alsnog ons Nederlands kenteken, binnenkort gaat deze ons Belgisch kenteken oplopen.

Wanneer u nu ons WA+ kompleet casco dekking bezit, kan zijn een beschadiging die u dan ook alleen veroorzaakt met uw persoonlijk auto wel meeverzekerd. Zodra de verzekeraar deze beschadiging vergoedt, zal dit ook van kracht bestaan op uw no-claimkorting en de schadevrije jaren.

Binnenkort ben ik over idee mijn auto te verkopen.Mijn partner en je hebben vervolgens tezamen een wagen. Wij beschikken over geregistreerd partnerschap. Mogen wij samen een autoverzekering afsluiten op het beider benaming en op die manier allebei onze schadevrije jaren behouden ?

Ik beseft het beschadiging gereden in België gewoon gesproken vergoed is, maar is het ook zo wanneer ik de auto rijd betreffende een voorlopig rijbewijs?

De verzekeraar gaat de schade aan een verschillende wagen vergoeden. Dit gaat dan ten kosten met de no-claimkorting, daar een wagen op de naam is verzekerd.

Essentieel is het de pa alle info volledig en tot waarheid heeft doorgegeven aan bestaan verzekeraar. Heeft deze niet opgegeven het het kenteken op de naam staat en het u op iemand adres woont?

Bedankt vanwege jouw reactie…Daar waren totaal 8 wagen’s betrokken voor die kettingbotsing…We knalde daar als laatste in…De voorste 2 wagen’s hadden ruzie betreffende mekaar en een auto is opzettelijk tegen de overige wagen aangereden. De bestuurder over die wagen kan zijn toen op de rem kunnen ogen zodat een ieder erop geknald kan zijn….

Zodra u tijdelijk in België woont kunt u dan ook een auto vermoedelijk verder het beste in België verzekeren. Dikwijls kan zijn dit ook niet geoorloofd teneinde de wagen in Holland te bevestigen wanneer u dan ook in het buitenland woont. Daarenboven kan zijn het bij een meeste Nederlandse verzekeraars louter geoorloofd om de auto te verzekeren ingeval u dan ook ons rijbewijs bezit het in Holland geldig kan zijn.

Dat kan zijn dan een regelrecht probleem wegens u, omdat zolang u deze pagina ons kenteken op uw benaming bezit staan raakt u verplicht teneinde die te garanderen. Betreffende een onverzekerd kenteken op de naam loopt u dan ook risico op een boete aangaande € 400,- met een RDW.

Bezit hij immers allemaal opgegeven en is een verzekeraar hierbij akkoord gegaan, dan is hij eenvoudig verzekerd. In geval betreffende schade handelt de verzekeraar het betreffende de papa af. Overtredingen die met de wagen geraken begaan kunnen echt wel voor u terecht komen indien kentekenhouder.

Hallo mijn zoon heeft met een geleende auto ons paaltje geraakt,die auto is ook niet all risk verzekerd.

Veel verzekeraars kunnen op deze plaats niet mee akkoord, daar ze willen dat een hoofdbestuurder, kentekenhouder en verzekeringsnemer dezelfde persoon bestaan. Een uitzondering is wel gemaakt als u een auto overschrijft op titel aangaande de partner die op identiek adres mits u dan ook woont.

Gaarne had je dit eerstvolgende geweten : november 2012 overlijd mijn 25jarige maatje ten gevolge over een verkeersongeval. Zij was passagier (zeker zwakke weggebruiker) in ons wagen bestuurd door haar schoonzus. Teneinde ook niet de gehele kwestie uit te leggen, eerstvolgende korte belangstelling in feite : de schadeclaims welke je heb ingediend zou, dacht ik, door de verzekering behoren te betaald worden aangaande een wagen waar zij in zat… Klopt het?

Mijn wagen kan zijn all risk verzekerd ik had mijn wagen met mijn ex uitgeleend waarvan hij een aanrijding bezit gehad zijn schuld wij hebben een schade invulformulier ingevuld daar de wagen op mijn titel staat heb ik het op mijn naam ingevuld je had dit nooit voorheen meegemaakt dus dacht dat dit goed was.

Zolang haar persoonlijk polis eenvoudig blijft lopen, hebben eventuele schuldschades nauwelijks consequenties wegens de verzekering. Zodra ze hoofdhaar autoverzekering beëindigt geraken haar schadevrije jaren op uw adres geregistreerd.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *